گردو از بهترین غذاهای سالم

آجیل به طور کلی و گردو سفید به طور خاص به دلیل ارتباط مصرف آنها با بهبود نتایج سلامت در کانون توجه قرار دارند.

گردو دارای ترکیب بهینه در مواد مغذی زیست فعال است و مطالعات بالینی و تجربی اخیر تعدادی از اثرات مفید ریزمغذی‌های گردو را نشان داده‌اند که به صورت مجزا یا هماهنگ روی مسیرهای متابولیک و نتایج بالینی کار می‌کنند که این بررسی را به موقع و مرتبط می‌سازد.

اسید آلفا لینولنیک، یک جزء حیاتی گردو تویسرکان ، به اکسی لیپین های زیست فعال متابولیزه می شود، نشان داده شده است که سلول های میکروگلیال را در برابر التهاب محافظت می کند و از طریق اثر ضد آریتمی احتمالی با نرخ سکته کشنده میوکارد پایین تر همراه است.

فیتواسترول ها به اثر کاهش کلسترول مصرف آجیل مربوط می شود.

مواد معدنی غیر سدیمی با سلامت متابولیک قلبی بهتر مرتبط هستند. فیتوملاتونین گردو خام دارای اثرات ضد سرطانی است که به ترتیب در پلی فنل های اصلی گردو و متابولیت های آنها، الاژیتانین ها و اورولیتین ها مشترک است.

این بررسی شواهد جدیدی را در مورد خواص سلامتی گردو ییلاق و اجزای ریز مغذی اصلی آن برجسته می‌کند. نتیجه این است که گردو بهترین غذاهای سالم است.

  • منابع:
    1. Beneficial effects of walnut consumption on human health
  • تبلیغات: 
    1. قاچاق پارچه توسط یک فوتبالیست معروف
    2. هال های انگوری که در مریخ میوه دادند!
    3. آیا می دانستید با اره برقی سر امیرکبیر را جدا کرده اند؟
    4. ظروف یکبار مصرفی که قابلیت گرم کردن مواد غذایی را دارند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.