پیشگیری از سرطان
همان طور که می دانید کشمش پلویی چمنی حاوی مقدار زیادی کاتچین است که به عنوان آنتی اکسیدان های پلی فنلی موجود در خون در نظر گرفته می شود.
یک آنتی اکسیدان به از بین بردن رادیکال های آزاد موجود در بدن کمک می کند وکشمش پلویی چمنی سیستم های اندام و سلول ها را تخریب می کند
. رادیکال های آزاد عامل اصلی رشد سلول های سرطانی و ماده ای هستند که می توانند متاستاز را فعال کنند.
افزودن کشمش زرد ملکان به رژیم غذایی به افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی در سیستم کمک می کند که از سرطان جلوگیری کرده و پیشرفت آن را کند می کند.
فشار خون را کاهش می دهد
اعتقاد بر این است که کشمش سبز قلمی فشار خون را کاهش می دهد و از سلامت قلب محافظت می کند.
همبستگی مثبتی بین مصرف کشمش و کاهش فشار خون بالا نشان داده شد.
مواد مغذی موجود در کشمش تیزابی طلایی برای حفظ سلامت کلی مفید است.
محتوای بالای پتاسیم به کاهش تنش رگهای خونی و کاهش فشار خون کمک میکند و فیبر غذایی موجود در کشمش بر بیوشیمی عروق خونی تأثیر میگذارد و سفتی آن را کاهش میدهد که به کاهش فشار خون کمک میکند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.