پلی فنول های مشتق شده از خرما شیره دار در غلظت های 60 و 600 میکروگرم در میلی لیتر، عمدتاً از مشتقات اسید سینامیک و کاتچین به طور قابل توجهی را کاهش می دهند.
فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) در سلول های اندوتلیال عروقی انسان این مشاهدات با کاهش قابل توجه سیکلواکسیژناز و VEGF ناشی از TNF-α در هر دو سطح بیان پروتئین و ژن در ارزیابی رگزایی مرتبط با التهاب در HECV مطابقت دارد.
بسیاری از پلی فنول های موجود در خرما به عنوان ترکیبات جدا شده در سیستم های in vitro و ex vivo با توجه به اثرات آنها بر نشانگرهای عملکرد عروقی مورد مطالعه قرار گرفته اند.
روتوکاتچوئیک اسید، متابولیت آنتوسیانین سیانیدین-3-گلوکوزید (C3G) و متابولیت های فاز II آن در تعدیل تولید واسطه های التهابی کلیدی IL-6 و مولکول چسبندگی سلول های عروقی در رژیم غذایی موثر بودند.
غلظتهای مرتبط به کمتر از 100 نانومول L-1، با حداکثر کاهش مشاهدهشده برای کونژوگههای سولفات در سلولهای اندوتلیال ورید ناف انسانی (HUVECs) تحریکشده با LDL اکسید شده یا خوشهای .
در همان مطالعه، C3G و متابولیت های آن تولید IL-6 را در سلول های تحریک شده با CD40L کاهش دادند، در حالی که هم C3G و هم متابولیت آن، اسید فرولیک، تولید VCAM-1 را کاهش دادند.
همچنین مشخص شده است که آنتوسیانین ها و اسید فرولیک به طور قابل توجهی چسبندگی مونوسیت ها به HUVECs را تحت شرایط فیزیولوژیکی مرتبط کاهش می دهند، که یک گام مهم در کاهش پیشرفت آترواسکلروز است .
در سلولهای روده انسان در شرایط آزمایشگاهی، افزودن یک عصاره خرمای خشک شده منجمد از خرمای کالیفرنیا محتوای کل پروآنتوسیانیدین (PAC) 13٪ (بر اساس وزن خشک؛ 131.3 میلیگرم PACs/g) عصاره نخل خرما) به عنوان یک لیگاند هم آگونیست قوی برای گیرنده یک ساختار هسته ای مهم برای حفظ هموستاز تری گلیسیرید و کلسترول عمل می کند
این مطالعه مکانیسم بالقوه ای را ارائه می دهد که از طریق آن خرما ممکن است اثر هیپوتری گلیسیریدمی داشته باشد، همانطور که در مطالعه انسانی ذکر شده در بالا مشاهده شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.