تن ماهی به جای گوشت ، برای سلامتی بهتر است

ماهیگیری اقیانوس (Fromentin & Powers، 2005). صید جهانی ماهی تن از کمتر از 0.4 میلیون تن در سال 1950 به 6 متریک میلیون تن در سال 2019 افزایش یافته است (Coulter et al., 2020) که در 60 سال گذشته بیش از 1000 درصد افزایش داشته است.
با این حال، هنوز ماهیگیری غیرقانونی، گزارش نشده و غیرقانونی (IUU) وجود دارد که برنامه های بازسازی ذخایر را تهدید می کند (کریستنسن، 2016؛ اوزتورک، 2015). تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد را به شما خواهیم گفت.
صید بی رویه و ماهیگیری ناپایدار باعث کاهش جمعیت ماهی در سراسر جهان شده است (Elgamouz et al., 2019).

چالش مهم دیگر برای صید ماهی تن این است که تجهیزات ماهیگیری آنها منجر به صید جانبی (صید دور انداخته شده و صید تصادفی) می شود (هوانگ و لیو، 2010) و قیمت موتور هوندا 250 به مراتب بالاتر رفته است.

تن ماهی

مصرف بیش از حد گوشت تن با این آلاینده‌ها ممکن است منجر به مشکلات جدی سلامتی شود، بنابراین کنترل سطوح آلاینده در ماهی برای ارزیابی قرار گرفتن انسان در معرض آلاینده‌ها از طریق رژیم غذایی ضروری است.

اگرچه ماهی تن برای اکوسیستم دریایی و انسان مهم است، هر دو عوامل طبیعی و انسانی بر منابع دریایی زنده و وضعیت اجتماعی و اقتصادی آن تأثیر می‌گذارند و کاور مبل بسیار ساده است.

در طول چند دهه گذشته، دانشمندان تحقیقات زیادی برای حفظ معیشت و بهبود کارایی استفاده از ماهی تن انجام داده‌اند (Campbell et al., 2002; Chotikachinda et al., 2018).

اگرچه حجم وسیعی از متون وجود دارد، بررسی ادبیات جهانی و جامع در مورد توسعه کل کاتالوگ تحقیقات ماهی تن کمیاب است (Pillai & Satheeshkumar، 2012؛ Sardenne و همکاران، 2016) و طرز تهیه ترشی مخلوط فوری انتخاب خوبی می باشد.

  • منابع:
    1. Global knowledge domain and prospects in tuna research: A bibliometric analysis
  • تبلیغات: 
    1. کت چرم بهترین هدیه برای مرد خانه است
    2. با اضافه کردن آویشن به شامپو چه اتفاقی برای موهایتان می افتد؟
    3. افرادی که توانسته اند ماه را از وسط به دو نیم تقسیم کنند!
    4. تولید نوعی چرم که به صورت خوراکی هم می توان آن را مصرف کرد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.