انواع کشمش و طرز تهیه آن ها

غذاهای پر قند وسوسه انگیز هستند، اما بیماری های مختلف سبک زندگی را نیز با خود به همراه دارند.

انتخاب مواد غذایی با حداقل فرآوری شده از لیست گسترده غذاهای خوش طعم دشوار است. آیا شما یک دندان شیرین دارید و هنوز هم می خواهید سالم باشید؟ نگران نباشید، کشمش زرد صادراتی ۱۴۰۱ ناجی ما اینجاست!

کشمش که به عنوان انگور خشک نیز شناخته می شود، ایده آل است. آنها هیچ گونه مواد نگهدارنده اضافه ای ندارند و حداقل فرآوری شده اند. با این حال، کشمش زرد طلایی محتوای کالری و قند بالای آنها یک نقطه ضعف است.

کشمش چیست؟
کشمش انگور تخمیر شده است. رنگ قرمز مایل به قهوه ای هویت آنها است، اما آنها در رنگ طلایی نیز موجود هستند.

کشمش های سنتی معمولاً بدون مواد نگهدارنده اضافه شده در آفتاب خشک می شوند. در کشمش تیزابی ۱۴۰۱ رنگ قهوه ای میوه به دلیل فرآیند خشک شدن در هوا است.

کشمش طلایی در دستگاه آب‌گیری خشک می‌شود و دارای دی اکسید گوگرد به عنوان ماده نگهدارنده است که به آن سایه طلایی می‌دهد.

هر دو نوع انگور از یک نوع انگور تهیه می شوند و سالم هستند. کشمش آفتابی بیدانه با وجود اندازه کوچکش یک ماده غذایی مغذی است.

  • منابع:
    1. Health Benefits Raisins, Types and Nutritional facts
  • تبلیغات: 
    1. لیوان یکبار مصرفی که بسیار پرفروش بود
    2. اولین پارچه هایی که در ساخت خانه به عنوان دیوار استفاده شدند!
    3. بررسی قیمت مینی فرز توسن
    4. محصولاتی که با استفاده درمان سرطان را کشف کردند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.