موادی که قابلمه های پخت و پز از آن ساخته شده اند نقش مهمی در کیفیت ظروف دارد. تفلون و آلومینیوم دارای کیفیت پخت، هزینه، حفظ حرارت و دوام متفاوتی هستند. انتخاب نوع ماده ای که می خواهید گلدان های شما از آن ساخته شوند بستگی به این دارد که کدام عامل در آشپزخانه شما مهمتر است.
مزیت اصلی قابلمه 7 پارچه تفلون این است که تفلون سطحی نچسب است، به این معنی که هنگام پخت و پز در تفلون، نیازی به مبارزه با چسبیدن مواد غذایی به ته ظرف نخواهید داشت. همچنین هنگام پخت و پز و تمیز کردن قابلمه ها بسیار راحت تر به روغن کمتری نیاز دارید. آلومینیوم مزایای مشابهی ندارد.
آلومینیوم به دلیل روشی که گرما را هدایت می کند، ماده خوبی در گلدان است. به عنوان یک رسانای خوب، آلومینیوم به سرعت گرم می شود و غذا را به طور یکنواخت گرم می کند.
همچنین میتوانید در بیشتر تابههای آلومینیومی با حرارتهای بالاتر نسبت به برخی از قابلمههای تفلون ارزانتر که ممکن است در دمای بسیار بالا آسیب ببینند، طبخ کنید.
یک چیز خوب در مورد تفلون این است که با غذایی که در آن طبخ می کنید واکنش نشان نمی دهد. شما می توانید در تفلون هر چیزی که می خواهید بپزید و طعم غذا را تغییر نمی دهد که در مورد آلومینیوم صدق نمی کند.
برخی از غذاها با حرارت دادن در آلومینیوم دچار واکنش شیمیایی می شوند. بیشتر اوقات این مشکل با غذاهایی است که محتوای اسیدی بالایی دارند، مانند گوجه فرنگی. همانطور که واکنش مزه انجام می شود، بخش های کوچکی از فلز جذب غذا می شود که قطعاً می تواند بر طعم تأثیر بگذارد.
این منطقه ای است که آلومینیوم به عنوان برنده آشکار ظاهر می شود. اگرچه آلومینیوم به اندازه سایر مواد قابلمه بادوام نیست، اما آلومینیوم بسیار بادوام تر از تفلون است.
تفلون خیلی راحت خراشیده می شود و بیشتر قابلمه های ساخته شده از این ماده نمی توانند ظروف فلزی استفاده شده در سطح آن ها یا تفلون خراشیده شوند. هنگامی که تفلون چند بار خراشیده شد، اغلب باعث می شود که پوشش نچسب کف تابه کنده شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.