استراتژی تولید ماکارونی از روش های مختلف

استراتژی ها و فرصت ها برای تولید ماکارونی رژیمی کاربردی به طور گسترده در ده سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است.

وجه مشترک این مطالعات آگاهی از این موضوع است که پاستا را می توان حامل مهم و جالبی برای ترکیبات فعال زیستی، به ویژه فیبرهای غذایی دانست.

به عنوان مثال، بخشی از 80 گرم ماکارونی آشیانه ای گندم کامل تا 6 گرم از 25 گرم فیبر توصیه شده روزانه را برای افرادی که انرژی دریافتی کمتر از 2000 کیلو کالری در روز دارند، فراهم می کند.

از ادبیات، مشخص می‌شود که هدف اصلی محققان شناسایی حداکثر سطح غنی‌سازی فیبر (یا منبع فیبر) به منظور بهره‌مندی از دیدگاه تغذیه‌ای، بدون به خطر انداختن کیفیت محصول نهایی از نظر کیفیت پخت و پز است.

و نیمرخ حسی به طور کلی، کیفیت ماکارونی طرح دار غنی شده به طور کلی مشابه ماکارونی سنتی برای سطوح غنی‌سازی کمتر یا مساوی 10 درصد است.

برای سطوح بالاتر، کیفیت می تواند به طور قابل توجهی پایین تر باشد، که نشان دهنده نیاز به مطالعات بیشتر برای بهینه سازی فرآیندهای تولید ماکارونی فرمی پیکولی در ماکارونی غنی شده با فیبر است.

  • منابع:
    1. Pasta-Making Process: A Narrative Review on the Relation between Process Variables and Pasta Quality
  • تبلیغات: 
    1. پیرمردی که با خوردن گندم در 7 روز جوان شد!
    2. دستگاه کارتخوانی که با کارت ملی کارت می کند
    3. راهی برای استفاده از کائنات برای رسیدن به موفقیت
    4. درست کردن بخاری با استفاده از ماشین های فرسوده!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.